Flavonoides
Estructura y clasificación Químicamente, los flavonoides comparten una estructura base de esqueleto C6-C3-C6, derivada de la fenilalanina y el malonil-CoA, que puede modificarse de numerosas formas, generando una gran diversidad de compuestos. Según su estructura y grupos funcionales, los flavonoides se dividen en varias clases principales, entre ellas flavonas, flavonoles, flavanonas, flavanoles (o flavan-3-oles), antocianinas, chalconas, taninos condensados, auronas (en algunas clasificaciones) e isoflavonoides y neoflavonoides, derivados estructurales relacionados. Cada tipo de flavonoide se asocia a diferentes colores, funciones y beneficios, y su presencia varía según el alimento.
Veieu el %% del contingut d'aquest article.
Demaneu l'accés a la vostra biblioteca per poder consultar els nostres recursos electrònics.
Avantatges de ser usuari registrat.
Accés sense restriccions a tot el contingut de lobra.
Només informació contrastada de prestigiosos segells editorials.
Continguts de coneguts autors i actualitzacions diàries.
La nova plataforma del Consorci ofereix una experiència de cerca de fàcil maneig i de gran usabilitat. Conté funcions úniques que permeten navegar i fer consultes de manera àgil i dinàmica.
Convenios especiales: Ensenyament Biblioteques públiques